Turbine Holset

Istoria firmei TurboCenter incepe cu anul 1992, cand principalul obiect de activitate era turnarea de materiale neferoase (aluminiu). In anul 1997, in urma demararii unei colaborari cu firma Holset, Turbo Center a decis inceperea activitatii de reconditionare si comercializare a turbosuflantelor Holset.

Dupa anul 1997 Turbo Center a semnat un contract de distributie cu firma Holset, iar In prezent Turbocenter este nu doar reprezentant turbosuflante Holset pe piata din Romania, dar si cel mai serios partener al firmei Holset din Europa de Est.

Parteneriatul dintre Holset si Turbo Center s-a dovedit unul de success datorita seriozitatatii si profesionalismului cu care specialistii Turbo Center trateaza orice problema legata de comercializarea si intretinerea turbosuflantelor. Turbocenter a castigat increderea si respectul firmei Holset pentru distributia turbosuflantelor Holset in Romania.

Procedura de lucru

Pasul 1 – Odată ajunse la atelerierul nostru turbosuflantele demontate de pe autovehicul se desfac în totalitate și se curăță.

Pasul 2 – Se trimite oferta catre client

Pasul 3 – Se incepe reconditionarea turbosuflantei conform indicatilor producatorului prin echilibrarea componentelor asambului individual si centrat atat static cat si dinamic cu aparatura de ultima generatie.

Pasul 4 – După echilibrarea ansamblului central, piesa se montează în corpul pregătit al turbosuflantei și se efectuează setările geometriei și se verifică setările corecte ale turbinei.

Pasul 5 – Se preda turbosuflanta clientului.

Contact
Email: office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128