Livram si primim comenzi din toata tara prin firme de curierat. Contactati-ne cu incredere: office@turboauto.ro

Reparatii Turbina Saab

Reparatii pentru orice model de turbosuflanta, turbo  Saab 

Turbina pentru SAAB motorizari pe benzina si diesel 

  • SAAB 9-3 aero 1.9 TID 120 150 z19dt 2.2 d TiD Vector 1.8t 2.0t Turbo 
  • SAAB 9-5 

Reparatii Turbina Saab

Echilibram dinamic orice turbina Jeep la peste 200.000 rpm, supunandu-le astfel unor teste de 3 ori mai solicitante decat turatia maxima pe care o atinge o turbina Saab pe autoturism.

Verificari Turbina Saab

Daca ai observat o scadere in performanta  autoturismului, cresterea consumului de combustibil, iata o modalitate practica si usoara pentru identificarea rapida a oricaror probleme.

Inainte de a te prezenta pentru o constatare tehnica la service , poate vrei sa iei in considerare acest articol care iti prezinta foarte pe scurt pasii necesari pentru identificarea problemelor unei turbine Saab, fara demontarea acesteia de pe masina.

Simptome ale unei turbine defecte sunt reprezentate de:

  • Pierderile de putere ale motorului
  • Disparitia rapida a uleiului din baia de ulei
  • Evacuarea pe teava de esapament a unui fum alb, consistent
  • Zgomote neobisnuite la accleratie/deceleratie

Un lucru trebuie bine evidentiat inca de la inceput: intre reconditionare si curatare nu exista nici un semn de egalitate!
Daca te numeri printre aceia care cred ca a reconditiona o turbina inseamna a o demonta si curata de “impuritati”, ei bine, te afli intr-o mare eroare.

Retine: reconditionarea este un serviciu profesional executat intr-un service auto specializat si consta in inlocuirea tuturor componentelor defecte ale turbosuflantei cu altele noi + parcurgerea unor etape specifice pentru echilibrarea dinamica.


Informatii turbosuflante | Reparatii turbosuflante | Turbosuflante Bucuresti | Turbo Autoturisme Ilfov

TurboAuto.ro este un jucator important pe piata servicilor de reconditionari turbosuflante, turbine din Bucuresti si nu numai.
Ne recomanda in principal transparenta actului executional cat si implicarea continua a personalului pentru asigurarea celor mai inalte standarde ale calitatii.

Oferim cele mai bune solutii atunci cand va confruntati cu probleme ale echipamentul turbo, putem repara turbine atat pentru autoturisme cat si pentru camioane sau tractoare.

Pentru o cotatie de pret va rugam se ne contatati la adresa de email : office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128
Procedura de lucru

Pasul 1 – Odată ajunse la atelerierul nostru turbosuflantele demontate de pe autovehicul se desfac în totalitate și se curăță.

Pasul 2 – Se trimite oferta catre client

Pasul 3 – Se incepe reconditionarea turbosuflantei conform indicatilor producatorului prin echilibrarea componentelor asambului individual si centrat atat static cat si dinamic cu aparatura de ultima generatie.

Pasul 4 – După echilibrarea ansamblului central, piesa se montează în corpul pregătit al turbosuflantei și se efectuează setările geometriei și se verifică setările corecte ale turbinei.

Pasul 5 – Se preda turbosuflanta clientului.

Contact
Email: office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128