Livram si primim comenzi din toata tara prin firme de curierat. Contactati-ne cu incredere: office@turboauto.ro

Reparatii Turbina Dodge

Turbina Dodge
Reconditionare Turbina Dodge

  • Reparatii Turbina Dodge Caliber 2.0 CRD ECD BKD 2.0 16V 140CP 103 KW
  • Reparatii Turbina Dodge Avenger 2.0 CRD BYL 16V 140CP 103 KW
  • Reparatii Turbina Dodge Journey 2.0 CRD
  • Reparatii Turbina Dodge Nitro 2.8 CRD ENS 174 CP 128 KW 

Reparatii Turbina Dodge

Fiecare turbina Dodge trece printr-un proces atent de reconditionare a  turbinei  dodge, care porneste de la: demontare completa turbinei si curatarea turbinei prin tehnologia cu ultrasunete.
Piesele din interiorul turbinei Dodge sunt inlocuite cu piese noi de calitate, pentru a asigura durata de viata indelungata a fiecarei turbine reconditionate.

Echilibram dinamic turbina Dodge la peste 200.000 rpm, supunandu-le astfel unor teste de 3 ori mai solicitante decat turatia maxima pe care o atinge o turbina Dodge pe autoturism.

In urma acestor teste eliminam definitiv riscul ca turbina Dodge sa nu functioneze corespunzator pe masina, asigurand clientilor nostri un standard de calitate ridicat.

Ansamblul central al turbinei este echilibrat pe un echipament folosit chiar de producatorii originali ai turbinei, la peste 250.000 rotatii pe minut, timp in care se masoara si fluxul de ulei.

Reparatii turbina Dodge

Inlocuim INTEGRAL piesele din interiorul turbosuflantei Dodge indiferent de uzura.

Avem in dotare singurul echipament din tara capabil sa seteze si sa testeze automat geometri variabile si supape / actuatoare electronice

Turbine auto va pune la dispozitie si un stoc considerabil de turbine reconditionate, pentru a rezolva mai rapid problema masinii dumneavoastra. 

Daca alegeti sa reconditionati turbina Dodge la noi beneficiati de:

  • Instructiuni de pre-instalare
  • Instructiuni de instalare
  • 12 luni garantie fara limita de kilometri
  • Asistenta tehnica din partea echipei noastre de specialisti

Comercializam turbine Dodge  la preturi avantajoase turbine noi pentru toate tipurile de autovehicule, noi iti oferim o turbosuflanta noua, cu termen de garantie valabil 12 luni, fara limita de kilometri

REPARATII TURBINE AUTO LA STANDARDE EUROPENE 


Informatii turbosuflante | Reparatii turbosuflante | Turbosuflante Bucuresti | Turbo Autoturisme Ilfov

TurboAuto.ro este un jucator important pe piata servicilor de reconditionari turbosuflante, turbine din Bucuresti si nu numai.
Ne recomanda in principal transparenta actului executional cat si implicarea continua a personalului pentru asigurarea celor mai inalte standarde ale calitatii.

Oferim cele mai bune solutii atunci cand va confruntati cu probleme ale echipamentul turbo, putem repara turbine atat pentru autoturisme cat si pentru camioane sau tractoare.

Pentru o cotatie de pret va rugam se ne contatati la adresa de email : office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128
Procedura de lucru

Pasul 1 – Odată ajunse la atelerierul nostru turbosuflantele demontate de pe autovehicul se desfac în totalitate și se curăță.

Pasul 2 – Se trimite oferta catre client

Pasul 3 – Se incepe reconditionarea turbosuflantei conform indicatilor producatorului prin echilibrarea componentelor asambului individual si centrat atat static cat si dinamic cu aparatura de ultima generatie.

Pasul 4 – După echilibrarea ansamblului central, piesa se montează în corpul pregătit al turbosuflantei și se efectuează setările geometriei și se verifică setările corecte ale turbinei.

Pasul 5 – Se preda turbosuflanta clientului.

Contact
Email: office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128