Livram si primim comenzi din toata tara prin firme de curierat. Contactati-ne cu incredere: office@turboauto.ro

Reparatii Turbina Citroen

  • Turbina auto C1 1.4 HDI 40KW 54 CP DV4TD 8H7
  • Turbina auto C2 1.4 HDI 50 KW 68 CP 8HX DV4TD
  • Turbina auto C3 1.4 HDI 50KW 68 CP DV4TED4 8HW 8HX
  • Turbina auto C4 1.6 HDI 90 cp 109 cp C5 

Turbina Citroen Berlingo Jumpy Xsara Picasso Jumper 2.2 HDI 2.8 HDI etc 

Reparatii turbina Citroen

Fiecare turbina trece printr-un proces atent de reconditionare, care porneste de la: demontare completa turbine si curatarea corp turbine prin tehnologia cu ultrasunete.
Piesele din interior sunt inlocuite cu piese noi de calitate, pentru a asigura durata de viata indelungata a fiecarei turbine reconditionate. Ansamblul central al turbinei Citroen este echilibrat pe un echipament folosit chiar de producatorii originali ai turbinei, la peste 250.000 rotatii pe minut, timp in care se masoara si fluxul de ulei.

Dupa asamblare, urmeaza calibrarea turbinei pentru a asigura functionarea in parametrii dati de producator.

Urmeaza inspectia finala de calitate a turbinei Citroen si ambalarea fiecarei turbine, si piesa este gata pentru a fi livrata catre dumneavoastra.

Echilibram dinamic turbina Citroen la peste 200.000 rpm, supunandu-le astfel unor teste de 3 ori mai solicitante decat turatia maxima pe care o atinge o turbina pe autoturism.
In urma acestor teste eliminam definitiv riscul ca turbina Citroen sa nu functioneze corespunzator pe masina, asigurand clientilor nostri un standard de calitate ridicat.

Reparatii turbina

Inlocuim INTEGRAL piesele din interiorul turbosuflantei indiferent de uzura.

Avem in dotare singurul echipament din tara capabil sa seteze si sa testeze automat geometri variabile si supape / actuatoare electronice

Turbine auto va pune la dispozitie si un stoc considerabil de turbine reconditionate, pentru a rezolva mai rapid problema masinii dumneavoastra. 

Daca alegeti sa reconditionati turbina la noi beneficiati de:

  • Instructiuni de pre-instalare
  • Instructiuni de instalare
  • 12 luni garantie fara limita de kilometri
  • Asistenta tehnica din partea echipei noastre de specialisti

 


Informatii turbosuflante | Reparatii turbosuflante | Turbosuflante Bucuresti | Turbo Autoturisme Ilfov

TurboAuto.ro este un jucator important pe piata servicilor de reconditionari turbosuflante, turbine din Bucuresti si nu numai.
Ne recomanda in principal transparenta actului executional cat si implicarea continua a personalului pentru asigurarea celor mai inalte standarde ale calitatii.

Oferim cele mai bune solutii atunci cand va confruntati cu probleme ale echipamentul turbo, putem repara turbine atat pentru autoturisme cat si pentru camioane sau tractoare.

Pentru o cotatie de pret va rugam se ne contatati la adresa de email : office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128
Procedura de lucru

Pasul 1 – Odată ajunse la atelerierul nostru turbosuflantele demontate de pe autovehicul se desfac în totalitate și se curăță.

Pasul 2 – Se trimite oferta catre client

Pasul 3 – Se incepe reconditionarea turbosuflantei conform indicatilor producatorului prin echilibrarea componentelor asambului individual si centrat atat static cat si dinamic cu aparatura de ultima generatie.

Pasul 4 – După echilibrarea ansamblului central, piesa se montează în corpul pregătit al turbosuflantei și se efectuează setările geometriei și se verifică setările corecte ale turbinei.

Pasul 5 – Se preda turbosuflanta clientului.

Contact
Email: office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128