Livram si primim comenzi din toata tara prin firme de curierat. Contactati-ne cu incredere: office@turboauto.ro

Reconditionari turbine


Reconditionari turbine  auto indentificarea defectelor pentru turbine
O modalitate foarte eficienta de identificare a defectiunilor oricarei turbine auto constituie analiza parametrilor de functionare a motorului. Modificarea acestor parametrii poate dezvalui mare parte dintre iregularitatile de functionare ale oricarei turbine auto. Este recomandat sa apelati la opinia unui specialist in turbina auto inainte de a stabil concluzii referitoare la functionarea turbinei dvs.(de exemplu daca turbina auto se invarte liber si nu a avut contact cu carcasa, poate fi vorba de alt gen de defectiuni).

Turbina este proiectată să funcţioneze pe toată durata de viaţă a motorului, fără a necesita o întreţinere specială, unele turbine se poatt defecta chiar mai repede decât ne aşteptăm. Motivele defectarii pot fi multe, dar principalele cauze care favorizează apariţia defecţiunilor la turbine sunt reprezentate de utilizarea necorespunzatoare a motorului turbo:

  • motorul turbinei auto supraturat: funcţionarea motorului la turaţii extreme o perioadă îndelungată de timp scurtează durata de viaţă a turbosuflantei
  • motor turbina auto subturat: cauzează depuneri de calamină şi funingine care, în timp, blochează parţial sau total funcţionarea paletelor turbosuflantei cu geometrie variabilă
  • corpuri străine turbina : atât turbina cât şi compresorul suferă deteriorări mecanice ca urmare a pătrunderii corpurilor străine prin galeria de admisie sau de evacuare
  • ulei cu impurităţi sau impropriu: determină uzura prematură a componentelor turbinei datorită lubrifierii necorespunzătoare
  • nivel scăzut de ulei: reducerea presiunii uleiului ca urmare a unui nivel necorespunzător favorizează uzura prematură sau chiar griparea turbosuflantei

Semnale care pot indica defectiuni ale unei turbine autoPrintre principalele semnale care pot indica defectiuni ale turbinei se numara:

  • Motorul cu turbina pierde putere
  • Motorul cu turbina elimina fum negru
  • Motorul cu turbina elimina fum albastru
  • Consum mare de ulei
  • Functionare zgomotoasa

Informatii turbosuflante | Reparatii turbosuflante | Turbosuflante Bucuresti | Turbo Autoturisme Ilfov

TurboAuto.ro este un jucator important pe piata servicilor de reconditionari turbosuflante, turbine din Bucuresti si nu numai.
Ne recomanda in principal transparenta actului executional cat si implicarea continua a personalului pentru asigurarea celor mai inalte standarde ale calitatii.

Oferim cele mai bune solutii atunci cand va confruntati cu probleme ale echipamentul turbo, putem repara turbine atat pentru autoturisme cat si pentru camioane sau tractoare.

Pentru o cotatie de pret va rugam se ne contatati la adresa de email : office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128
Procedura de lucru

Pasul 1 – Odată ajunse la atelerierul nostru turbosuflantele demontate de pe autovehicul se desfac în totalitate și se curăță.

Pasul 2 – Se trimite oferta catre client

Pasul 3 – Se incepe reconditionarea turbosuflantei conform indicatilor producatorului prin echilibrarea componentelor asambului individual si centrat atat static cat si dinamic cu aparatura de ultima generatie.

Pasul 4 – După echilibrarea ansamblului central, piesa se montează în corpul pregătit al turbosuflantei și se efectuează setările geometriei și se verifică setările corecte ale turbinei.

Pasul 5 – Se preda turbosuflanta clientului.

Contact
Email: office@turboauto.ro sau la numarul de 0736072128